PVB Polyesterwerken, waterdicht zwembaden en zwemvijvers

Duurzaam en kwalitatief 

Een zwemvijver met een perfecte waterdichting 

Bij PVB Polysterwerken staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Naast onze uitstekende binnen- en buitenzwembaden bieden we ook vakkundige waterdichting voor zwemvijvers en koivijvers. Het behoud van een perfecte waterdichting is net zo cruciaal voor vijvers als voor zwembaden. Bij vijvers kunnen we ook voor een randloze afwerking zorgen. PVB Polysterwerken is de expert waarmee je wilt samenwerken. Aarzel niet en neem nu contact met ons op om je zwemvijver van de hoogste kwaliteit waterdicht te maken.

PVB levert altijd de beste afwerking 

Met PVB als jouw betrouwbare partner voor waterdichting in zwemvijvers ben je altijd verzekerd van de allerbeste afwerking. Onze diepgaande kennis en zorgvuldige planning stellen ons in staat om zwemvijvers van ongeëvenaarde kwaliteit te realiseren. Ons vakkundig team zet zich in voor een uiterst precieze en duurzame waterdichting, zodat je jarenlang kunt genieten van een prachtige en goed functionerende zwemvijver.

Bij PVB streven we naar perfectie in elk detail, van de zorgvuldige voorbereiding tot de feilloze uiteindelijke oplevering. Je kunt vol vertrouwen samenwerken met ons team, wetende dat we altijd streven naar niets minder dan de hoogste standaarden in vakmanschap en kwaliteit. Kies voor PVB en geniet van een zwemvijver die de tand des tijds doorstaat en blijft schitteren.

Een polyesterbekleding voor een zwemvijver 

Polyesterbekleding voor een zwemvijver heeft een unieke uitstraling in vergelijking met die voor een traditioneel zwembad, en PVB is de expert op dit gebied. Laten we eens kijken hoe dit proces er precies uitziet:

Twee lagen glasvezel met een polyesterhars 

De basis van de polyesterbekleding voor je zwemvijver bestaat uit twee lagen glasvezel, versterkt met hoogwaardige polyesterhars. Glasvezel is een licht maar uiterst sterk materiaal dat zorgt voor waterdichtheid en een glad oppervlak van je zwemvijver.

zwemvijver waterdichting
Zwemvijvers polyester

Opschuren en reinigen

Nadat de lagen glasvezel en polyesterhars zijn aangebracht, volgt de stap van het opschuren en reinigen. Deze grondige voorbereiding zorgt ervoor dat het oppervlak perfect glad en schoon is, wat essentieel is voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Aanbrengen topcoating in gewenste RAL-kleuren

De laatste stap is het aanbrengen van de topcoating. Deze coating vormt de finishing touch voor de waterdichting van je zwemvijver. Wat deze stap extra bijzonder maakt, is dat je de mogelijkheid hebt om je zwemvijver een persoonlijke tint te geven. De topcoating is beschikbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor je je zwemvijver kunt aanpassen aan je eigen stijl en voorkeur.

Zwemvijvers
Perfecte afwerking 

Kwalitatieve waterdichting met polyester 

Het gebruik van polyester biedt tal van voordelen, maar het meest opvallende voordeel is de veelzijdigheid ervan. Polyester kan in vrijwel elke gewenste vorm worden aangebracht, of je nu kiest voor een klassieke, tijdloze uitstraling of een strak, modern ontwerp zelfs randloos kan je zwemvijver afgewerkt worden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Kortom, werken met polyester biedt niet alleen duurzaamheid en waterdichtheid, maar ook een ongekende flexibiliteit en creatieve vrijheid om jouw droomzwemvijver of project te realiseren.

PVB Polyesterwerken

alle vormen mogelijk 

PVB Polyesterwerken

Veelzijdig

PVB Polyesterwerken

Eigen inspraak