Polyesterwerken PVB

Wij zijn PVB Polyesterwerken

PVB Polyesterwerken is een bedrijf dat is ontstaan in 2008, maar onze vakmannen hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de polyesterwerken. Het bedrijf is begonnen doordat de eigenaar, Ivan, zijn eigen polyesterbakken ontwikkelde als verkoper van vissen op de Molse dierenmarkt. Hierdoor was hij meteen gebeten door de polyestermicrobe, waardoor hij van zichzelf een ware expert maakte in het vakgebied. 

Wij zorgen voor je zwembad of vijver 

Jarenlange expertise 

lekkend zwembad
polyesterwerken
zwembaden
PVB levert altijd de beste afwerking 

Wij voeren je projecten uit in alle vertrouwen

Ondertussen heeft Ivan de fakkel doorgegeven aan zijn twee zonen Pieter en Jasper. Zij hebben verder gebouwd op de jarenlange kennis van hun vader. Zo staat er bij PVB een trio van vakmannen voor je klaar. Daarnaast hebben ze de laatste jaren hun kennis nog uitgebreid naar renovatiewerken van zwembaden, zowel bouwkundige als voorgevormde kuipen. 

zwemvijvers
Duurzame zwembad waterdichting

Duurzame oplossingen voor jarenlang zorgeloos genieten

Bij PVB staat pure kwaliteit en duurzaamheid centraal. Wij zoeken telkens naar duurzame oplossingen omdat deze het beste zijn zowel voor de klant als voor ons. Klanttevredenheid is een pilaar bij ons, daarom zoeken we steeds voor lange termijn oplossingen. 

Wij staan klaar om al je projecten in binnen- en buitenland waterdicht te maken

Voor een volledig waterdicht zwembad kan je best vanaf moment één met experts samenwerken. De waterdichting begint namelijk al bij de fundering, als deze niet waterdicht is, kunnen er in de toekomst problemen ontstaan. Door onze ettelijke jaren ervaring en expertise heeft PVB Polysterwerk een volledig stappenplan kunnen ontwikkelen dat de beste waterdichting garandeert. Hier hebben we 35 jaar lang aan moeten sleutelen, maar we kunnen nu wel echt zeggen dat we een stappenplan hebben ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je zwembad volledig waterdicht is!  En dat de werken op een kwalitatieve en duurzame manier zijn uitgevoerd.  Op deze manier kan je zorgeloos van je zwembad, zwemvijver of koivijver genieten!