zwemvijvers polyester, vinylester

Referenties

Ettelijke jaren vakmanschap in kleine en grote projecten 

Bij PVB Polyesterwerken hebben we door onze ettelijke jaren ervaring en onze vakmannen in dienst een bepaalde expertise ontwikkeld in polysterwerken. Wij weten wat wel en niet werkt, welke materialen kwalitatief zijn en welke technieken het effectiefste zijn. We hebben zelfs onze eigen techniek kunnen ontwikkelen om polyesterwerken uit te voeren, dankzij onze ervaring. We kunnen onze klanten dus verzekeren dat als ze met ons in zee gaan, dat ze dat doen met een polyesterwerken expert. 

Heb je vragen of wil je ons inschakelen voor je polysterwerken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hoe we jouw zwembad, zwemvijver of koivijver waterdicht maken! 

Zwembaden

Voor een volledig waterdicht zwembad kan je best vanaf moment één met experts samenwerken. De waterdichting begint namelijk al bij de fundering, als deze niet waterdicht is, kunnen er in de toekomst problemen ontstaan. Om tot een volledig waterdicht zwembad te komen, moet een specifiek stappenplan gevolgd worden. Door onze ettelijke jaren ervaring en expertise heeft PVB Polysterwerk dit helemaal onder de knie. Van de fundering tot de topcoat, wij zorgen ervoor dat je zwembad volledig waterdicht is!  Deze service bieden wij zowel voor nieuwbouwzwembaden als voor renovatiewerken. 

PVB Polyesterwerken
zwembaden
Zwemvijvers
PVB

Zwemvijvers

Net zoals bij zwembaden is een waterdichte zwemvijver cruciaal. Bij PVB begrijpen we voor zwem- en koivijvers het belang van een goede en correct opgebouwd filtersysteem. Want dat vormt namelijk de basis voor de hele structuur en een goede waterdichting van de vijver. Ook voor dit type waterdichting moet een exact stappenplan gevolgd worden om tot de meest kwalitatieve en duurzame waterdichting te komen. Door onze kennis en goede planning zijn onze zwemvijvers altijd van de beste kwaliteit. Wat ervoor zorgt dat PVB dan ook aan de top voor de bekleding van zwemvijvers staat.