Nieuwbouwzwembad

Waterdichting van jouw nieuw zwembad

Geniet zorgeloos van je zwembad, zowel binnen als in de tuin, met een betrouwbare waterdichting. Bij PVB Polyesterwerken zorgen wij met onze expertise en hoogwaardige materialen voor een perfecte duurzame waterdichting.

Kies voor PVB Polyesterwerken als jouw partner voor duurzame waterdichting van nieuwbouw zwembaden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw zwembad kunnen voorzien van een hoogwaardige waterdichting die lang meegaat.

Waterdichting zwembad

Hoe maken we jouw zwembad waterdicht? 

Stap 1: een tent plaatsen 

De eerste stap om een zwembad waterdicht te maken, is het plaatsen van een tent over het gedeelde waar het zwembad zal komen. Deze moet op een correcte manier geplaatst worden. De tent staat er tijdens heel het waterdichtingsproces. Zo houden we het zwembad droog en vermijden we direct zonlicht.

PVB
polyester zwembad waterdichting
Glasvezellaag vinylester
PVB Polyesterwerken

Stap 2: Glasvezellaag met vinylester 

Nadat de tent is opgezet, starten we de volgende belangrijke fase van het waterdichtingsproces: het aanbrengen van twee glasvezellagen met vinylester. Deze stap is het begin van effectieve en duurzame waterdichting.

Door het combineren van hoogwaardige glasvezel en vinylesterhars leggen we een solide basis voor een waterdichte bescherming van je zwembad. Onze ervaren vakmensen bij PVB Polyesterwerken passen hun expertise toe om elke glasvezellaag nauwkeurig en gelijkmatig aan te brengen, resulterend in een naadloze en uniforme waterdichtingslaag.

Stap 3: Pre-coating

Pre-coat biedt bescherming tegen lekkage en verzekert goede hechting van de topcoat. Het fungeert als een primer, zorgt voor een solide basis en versterkt de waterdichting. Onze ervaren vakmensen garanderen kwaliteit en duurzaamheid voor een zorgeloos zwembad.

PVB Polyesterwerken
polyester pre-coating
polyester topcoating
PVB Polyesterwerken

Stap 4: Topcoating  

De topcoat is de laatste afwerking. Kies uit verschillende kleuren om jouw zwembad aan te passen aan jouw stijl. Onze ervaren professionals zorgen voor een gelijkmatige en precieze toepassing van de topcoat.

Polyesterwerken

Het is belangrijk dat dit volledige proces op een correcte manier wordt uitgevoerd, anders kan de waterdichtheid van het zwembad niet verzekerd worden. Daarom raden we aan om dit werk door professionals zoals PVB Polyesterwerken te laten uitvoeren. Door ons vakmanschap kunnen we duurzame waterdichtingswerken van kwaliteit aan onze klanten garanderen. 

Kwaliteit 

Duurzaamheid 

Vakmanschap 

Vinylester

Vinylester is een uiterst veelzijdig materiaal dat bekend staat als een van de beste keuzes om ervoor te zorgen dat je zwembad waterdicht blijft. Of je nu een binnen- of buitenzwembad hebt, vinylester biedt uitstekende waterdichtingseigenschappen die langdurige bescherming garanderen.

Met zijn unieke samenstelling en eigenschappen biedt vinylester duurzaamheid en bestendigheid tegen de invloeden van water, chemicaliën en weersomstandigheden. Daarnaast kan het ook randloos geplaatst worden wat zorgt voor een strakke afwerking van je zwembad. Bij PVB Polyesterwerken maken we gebruik van vinylester voor de waterdichting van zwembaden, zodat je met vertrouwen kunt genieten van een zwembad dat bestand is tegen lekkages en waterinfiltratie.

Vinylester zwembad

Uitstekende waterdichting

Chemische bestendigheid

Randloos